Huishoudelijke hulp Rotterdam

Heb je huishoudelijke hulp, zorg of budgetbeheer nodig? Bij Zorgbureau Andes helpen wij je met het gehele proces van het inschakelen van huishoudelijke hulp in Rotterdam. We kunnen je niet alleen huishoudelijke hulp aanbieden die jij nodig hebt, maar we helpen je ook met het aanvragen van vergoeding en andere zaken. Wij bieden zowel hulp bij het huishouden als ondersteuning bij een gesprek met een zorgaanbieder. Heb je hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag.

 Wat kun je verwachten van Zorgbureau Andes?

Zorgbureau Andes is een kleine zorgorganisatie in Rotterdam waarbij jouw zorg voorop staat. Wij willen de zorg op een positieve manier veranderen en willen een veilige plek creëren waar je je zorgen kwijt kunt. Hieruit zijn we Zorgbureau Andes begonnen. Wij staan voor eigenheid, succes, vernieuwing en daadkracht. Hiermee onderscheiden we onszelf. Geven wij aan dat we jouw zorgbehoefte kunnen vervullen? Dan maken we dit ook waar. Wij willen namelijk de zorg bieden die jij nodig hebt, zonder een oordeel te geven over je behoeftes. Of het nu gaat om huishoudelijke hulp in Rotterdam, omdat je het zelf niet meer kan, of dat je hulp nodig hebt bij het beheren van je financiën. Heb je geen overzicht meer over je financiën? Dan kunnen wij je helpen met ons budgetbeheer in Rotterdam. Wij staan voor je klaar, zonder oordeel.

Meer dan huishoudelijke hulp in Rotterdam

Wij kunnen je meer bieden dan de invulling van huishoudelijke hulp in Rotterdam. We kunnen je ook hulp bij het aanvragen van huishoudelijke hulp bieden. Of je dit nu bij de gemeente of een andere zorgaanbieder wilt aanvragen. We kunnen ook al je vragen beantwoorden over huishoudelijke hulp, zoals: “Heb ik wel recht op huishoudelijke hulp?” Heb je hier recht op? Dan kunnen we ook jouw belangen behartigen bij het PGB, de Wmo of andere organisaties. Bovendien houden we constant in de gaten of de zorg die je ontvangt wel echt past bij jouw behoeften.

Uitstekende huishoudelijke hulp in Rotterdam

Bij ons kun je rekenen op goede huishoudelijke hulp, waarbij jouw behoeften en wensen centraal staan. Bovendien is er bij ons geen wachttijd voor huishoudelijke hulp. Je wordt bij ons snel en goed geholpen, zodat we jouw leven zo prettig mogelijk kunnen maken! Naast dat we huishoudelijke hulp bieden, kun je bij ons ook terecht voor ambulante begeleiding en budgetbeheer. Heb je hier vragen over? Dan kun je gemakkelijk contact met ons opnemen!