Dit zijn wij

Onze werkwijze

Wanneer jij het gevoel hebt dat onze zorg goed bij jou past, kun je contact met ons opnemen. Na het invullen van het contactformulier nemen wij contact met je op. Tijdens een intake onderzoeken we of er een goede klik is en of we jouw zorgbehoefte kunnen vervullen. Het is ook mogelijk om van een andere partij over te stappen naar Zorgbureau Andes. Het proces verloopt dan vrijwel hetzelfde.

01
Aanmelding ontvangen
02
Kennismakingsgesprek
03
Indicatie van de
begeleiding
04
Start begeleiding

Onze visie

In de jaren dat wij in de zorg hebben gewerkt merkte wij dat wij niet goed paste binnen de huidige werkcultuur bij bedrijven. De benadering richting de zorgvragers mocht naar onze mening een stuk persoonlijker en menselijker. Dus besloten wij dat dit anders kon. Alle opgedane kennis en werkervaring van de afgelopen twaalf jaar komen samen in dit bedrijf. Bij Zorgbureau Andes staan we voor vernieuwing en daadkrachtigheid. We gaan altijd op onze eigen manier voor succes en onderscheiden ons met onze persoonlijke aanpak. Wij zijn niet bang om jou als cliënt écht te zien en echt naar je te luisteren. Jij mag er zijn en je mag gehoord worden. Dit doen wij altijd zonder oordeel. Weet dat er hulp aanwezig is. Je hoeft het niet alleen te doen.

Een nieuw tijdperk in de zorg

Zorgbureau Andes is gestart vanuit de ambitie om de zorg op een positieve manier te veranderen. We willen een veilige plek creëren waarin jij eerlijk je behoeften durft uit te spreken. Bij Zorgbureau Andes zijn wij van mening dat wij er niet zijn om jou te vertellen wat je nodig hebt, maar draaien we dit juist om. Door goed naar je te luisteren kunnen wij zorg op maat bieden. Wij kunnen je ondersteunen op de volgende acht leefgebieden: financiën, huisvesting, sociaal, geestelijke gezondheid, lichamelijk en praktisch functioneren, zingeving en dagbesteding.

Onze werkwijze

Tijdens het gehele proces sta jij en jouw wensen centraal. In een uitgebreide intake bepalen we samen waar behoefte aan is (ambulante zorg, budgetbeheer, een PGB vertegenwoordiger, huishoudelijke hulp). Vervolgens kijken we hoe we deze behoefte kunnen vervullen. Wanneer je zorg bij ons gaat afnemen, zorgen wij dat dit geregeld wordt met de gemeente. Als de zorgaanvraag bij de gemeente ligt, kunnen wij alvast starten met het zorgproces.

01
Aanmelding ontvangen
02
Kennismakingsgesprek
03
Indicatie van de
begeleiding
04
Start begeleiding

Vragen? Neem
contact op!

Heb je vragen over onze zorg, het intakeproces of iets anders? We horen het graag en komen snel bij je terug. 

Name(Vereist)